Pagini din cartea unei vieti.

Vineri în oraş? Eşti nebuuuuună?!
3 fete, o masă şi discuţii.
Dezavantajul unei imaginţii bogate şi cuvinte cu mai multe conotaţii, o combinaţie perfectă.
De azi o să privesc cărţile altfel, şi nu pot explica cum.
Prin urmare, când deschid o carte, o sa râd cu lacrimii şi o să-mi amintesc de ce am 2 prietene nebune, dar şi de ce le iubesc!

 

large

 

Sâmbătăăăă şi ziua copilului.
Ideei creţe şi surprize. E prea greu să explic de ce ele sunt cele mai importante din viaţa mea, foarte pe scurt Jaye, Aly, Maya şi Ela sunt cele care, indiferent de situaţie, de moment sunt alături de mine, alături una de cealaltă şi aşa am învăţat să avem grijă una de cealaltă.
Dar să trec mai departe.
Eu nu mă omor după viaţa la ţară, adică sapă, gradină, animale?! Mă bucur şi mă simt mai bine când ştiu că mănânc legume din grădina noastră, sau fructele, pt că nu-s crescute prin sere şi da-te cu fel şi fel de prostii. Daca ar trebui , însă să trăiesc la o casă la ţară şi aş putea să mai iau cu mine lume, Jaye si Aly ar fi acele persoane.
Asta am făcut azi, am supravieţuit la căsuţa nou cumpărată, cu ai mei. Am jucat dame, defapt am învăţat să jucăm dame şi table, am mâncat cireşe necoapte, am stat în ploaie şi am spălat maşina, multe…
A fost o sâmbătă perfectă, şi o zi a copilului perfectă.

389281_388020597909252_480459464_n_large

Luni.
Luni ca orice zi de şcoală, a trecut repede, însa nu asta contează, nici ce am făcut la şcoală ci după şcoală.
S-a deschis un nou Bistro in oraş şi ne-am dus să vedem ce-i de el. Nu că le-aş face reclamă, nu asta mi-e intenţia, însă acei oameni se pricep să gătească. După lungi conversaţii intre noi ( 4 fete) ne-am decis să luăm un meniu, mai exact Papas Locas.
La prima vedere pare puţin, dar te saturi şi e delicios, dar desigur că nu am stat la masă să vorbim despre mâncare, ci despre limba spaniolă. Ca să fiu mai clară, noi îi explicam la Ela că mâncarea e importantă şi nu limba care o vorbeşte bucătăreasa, dar când nu ai cu cine, nu ai cu cine.
Am ajuns la concluzia că, întradevar majoritatea meniurilor erau inspirate din bucătăria spaniolă şi bucătăreasa vorbeşte foarte bine spaniolă, mai deloc română dar mâncarea face tot şi după localul, care e foarte primitiv.
În cazul în care treceţi prin Mediaş şi vi se face foame, in centru găsiţi Tio Tom, vă jur, merită!

large000000

Sambata.
Sambata dimineata scoala?! Mi se pare atat de imposibil si urat si deprimant, dar va spun, cu Jaye, Alyson si Maya nimic nu e urat si deprimant, chiar si daca toate 4 eram aproape fara vlaga.
Desigur, 2 ore petrecute degeaba in clasa nu ne-au trezit, din contra, parca ne apuca somnul din ce in ce mai tare.
La ora de stiinte dormeam una peste cealalta, sau incercam sa fim atente la un power-point despre somn. Dulcele somn.
A picat la momentul perfect.
La un moment dat stateam pe scaun toate 4 si ne scurgeam. Gandul ca dupa masa ar trebui sa filmam secvente pentru filmulet, de care ne-am adus aminte in ultim moment si cu, care participam la un concurs, parca nu ne ajuta si nu ne inviora nici macar putin.
Eu una, am apucat sa dorm in jur de 30-40 de minute dupa ce am ajuns acasa, iar in restul timpului am facut curatenie generala in tot apartamentul, iar dupa masa, cu chiu cu vai am iesit in oras, am filmat, am ras si pe urma ne-am dus acasa.
Rezultatul filmariilor nu-l stiu inca, dar dupa parerea mea va fiinumai si foarte bun.
Cam atat despre cat de plictisitoare am fost astazi, si speram la o duminica mai buna.

large

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s