Suceavaaaaaa, mi-e dor.

Nu-mi place să lungesc foarte tare poveştile despre experienţa mea medievală, pentru că poate fi plictisitoare, însă festivalul de la Suceava rămâne cel mai frumos festival.

A reînviat Brunhilda, într-o scurtă scenetă, am revăzut cetatea şi să nu mai spun că am trait o poveste de dragoste medievală timp de 4 zile.
Anul trecut acolo ne-am apropriat, anul acesta am retrăit fiecare clipă cu el.
Hihihi.

IMG_1413

Reclame

Mda.

Ziua e pe sfarsite, mai exact e 11.20 si mie imi bubuie capul, e si tarziu, la ora asta ar trebui sa dorm, maine scoala, ore..
Ce am vrut eu sa scriu in postarea asta..niste ganduri. Delirez.
Momentan am o stare aiurea, n-am chef de nimic, fac abuz de butonu Replay pe youtube. E o melodiie ce mi-a intrat in cap, imi aminteste de cineva, si parca mi-e asa dor.. Trece pana maine. 🙂
Mai aveam de spus ca am avut o zi minunata. Dimineata mi-am petrecut-o cu o persoana speciala, care mi-a aratat o parte mica din viata sa. Mi-a facut placere.
Iar dupamasa pornisem sa vad apusul, singura. Aveam chef sa fac poze, si intre timp am dat de R. si prietenul ei, si au venit cu mine. Multumesc lui Dzeu ca mi ia scos in cale, m-am distrat. 🙂
Cat despre ieri, m-am indragostit. Ba nu, exagerez:)), doar ca…e chiarputin mai mult decat o simpla atasare de acel cineva. 🙂 Blaaa. Poveste lunga.
Si probabil ca acum o sa pot dormi linistita.
Deliiir.
Noapte buna. :*