Just sayin` [13]

Take a piece of my heart
One thing you can’t do is tear it apart
This piece of my heart. ”

large

Reclame

Ca de noapte buna.

Am gasit pilda asta pe net si mi-a placut mult prea tare.

Pilda despre crearea femeii

Dumnezeu creand femeia, muncea tarziu in cea de a sasea zi. La Dansul a venit un inger si l-a intrebat: “De ce pierzi atata timp pentru lucrul asta?
“Dumnezeu i-a raspuns: “Uita-te la toate detaliile pe care trebuie sa le respect pentru a o face. Ea trebuie sa se spele usor, dar sa nu fie din plastic, sa aiba mai mult de 200 de parti care se misca si in acelasi timp sa fie gratioasa.
Trebuie sa se poata vindeca cand este bolnava; sa poata sa munceasca cate 18 ore pe zi. Ea trebuie sa aiba doar doua maini, dar cu ele sa poata cuprinde mai multi copii deodata si sa ii poata imbratisa in asa fel incat sa le treaca orice durere.”Ingerul a ramas impresionat:
“Este un model standard? Asta e imposibil! Prea multa munca pentru o zi. Lasa pe maine.”
“Nu” a zis Dumnezeu, “o voi termina azi si ea va fi preferata mea.
“Ingerul s-a apropiat si a atins-o: “Doamne, dar e asa de fina!”
“Da, este fina, dar de asemenea am facut-o si foarte puternica. Nici nu poti sa-ti imaginezi cate poate sa suporte si sa invinga. Arata fragila, dar in ea se ascunde o putere imensa.”
“Poate sa gandeasca?” – a intrebat ingerul.
Dumnezeu a raspuns: “Ea poate nu numai sa gandeasca, dar si sa convinga.”
Ingerul a atins obrazul femeii: “Doamne, se pare ca are undeva un defect- are obrazul ud.”
“Nu, nu este defecta,”- l-a corectat Dumnezeu- “acestea sunt lacrimi.”
“Pentru ce sunt ele?” – a intrebat ingerul.
“Prin ele isi exprima tristetea, dragostea, singuratatea, suferinta si mandria.”
Ingerul era cu adevarat impresionat: “Doamne, esti un geniu! Te-ai gandit la toate. Femeia este cu adevarat uimitoare.”
“O, da!” – a spus Dumnezeu. “Ea are puteri cu care poate sa uimeasca barbatul. Ea poate sa rada, atunci cand ii vine sa planga. Ea poate sa zambeasca, atunci cand este speriata. Ea o sa ajute pe altul, atunci cand ea insasi are nevoie de ajutor. O singura privire de a ei poate face ceea ce nici unui barbat nu-i sta in putere…”
Ingerul nu putea scoate nici un cuvant si o privea uluit.
Atunci Dumnezeu a oftat: “Numai ca un lucru la ea nu este in regula. Un singur neajuns, pe care daca ea nu o sa-l corecteze, poate sa-i strice viata.”
“Care este acesta?” intreba ingerul.
“Ea nu-si cunoaste valoarea…”

Excursie. Munti. Zapada. Acasa.

Vineri, tren, directia Bucegi. 
Am mers 4 ore pana in Brasov, din Brasov am schimbat trenu si am mai facut o ora pana in Bucegi. Am fos cazati la o cabana super-super tare. 
Sambata, drumetie, directia Vf. Omu.
A fooooost obositor, un traseu greu de pe urma careia am ramas cu febra musculara, dar in acelasi timp a fost si super distractiv, eram colegii, glumeam, radeam..A fost frumos. Iar seara, cand ne-am pus sa facem grataru in ploaie, si nu aveam foc calumea, si mancarea nu se facea, iar noi muream de foame, nu ne-a, plans, faceam haz de necaz. Chiar si cu cerul innorat, chiar si cu frig, noi am invins tot si am ras cu lacrimi pana la epuizare. 
Duminica, tren, destinatia Medias.
Home, sweet home. Stiti vorba aia ”nicaieri nu-i mai bine ca acasa”, nu? Mi-a fost dor de mami si tati, chiar si de sora-mea cu care ma cert toata ziua. Mi-a fost extrem de dor de Jimi, si de testoasele mele Will si Anderson. Mi-a fost dor chiar si de gropiile din asflat. Nu spun ca nu m-am distrat, sau ca acolo nu a fost frumos, sau ca nu a fost bine acolo. Ba, din contra, mi-a placut aerul, camera, lumea, tot. Dar acasa e acasa. 🙂
P.s. Az’noapte a nins, si in Predeal era zapada de vreo 30 de cm. 8->
A fost un weekend bestial, cu mici (mari) excepti, dar a fost bine. 🙂

P.s. Maine revin cu poze, promit! 🙂  

Candva…

Candva ceva m-a durut atat de mult incat tristetea nu-mi incapea in corp si simteam ca fiecare vena era pe punctul de a exploda de durere.Te-am iubit atat de mult, te-am avut pentru atat de putin timp,si niciodata nu te voi uita. 

Tnx Szasz si felicitari pt T. 🙂 

Pentru ea.

Ii multumesc. 
Am auzit undeva, de la cineva, ca oamenii sunt noi doar in ziua in care ii cunosti, iar dupa sunt doar oameni, simpli care vin si pleaca, de care te atasezi, de care te indragostesti, care te dezamagesc, care te ajuta, care iti sunt aproape, si asa mai departe. Tu esti una care nu m-a lasat, inca. Si tin la tine, ca la o sora, chiar daca nu am aratat. 🙂

Iti multumesc ca m-ai ajutat in toate. Si m-ai invatat lucruri noi, si m-ai facut sa rad, in felul tau, dar m-ai facut sa rad. 🙂 
Iti multumesc pentru fiecare zii, pentru fiecare zambet, pentru fiecare sfat pe care mi l-ai dat. Iti mltumesc pentru tot acest timp, pt vacanta asta de vara, pt ca m-ai convins sa fac lucruri care mi-au schimbat viata. 
Iti multumesc pentru  ca m-ai ascultat de cate ori am avut nevoie. Si scuza-mi greseliile. 🙂 
Pot doar spune ca  is norocoasa ca te-am cunoscut, si ca te am ca prietena.